Terminalglasögon

Idag kräver de flesta yrkena god syn. Ofta krävs till exempel att du ser bra på flera olika avstånd. Därför finns idag ett stort behov av arbetsglasögon.

Kompromissa inte med synen!

Mer än 80 % av arbetet utförs med hjälp av synen – och då är det ju viktigt att glasögonen är anpassade på rätt sätt. Vanliga avstånds- eller läsglasögon fungerar inte alltid så bra vid arbete framför bildskärm. Följden av inga eller fel glasögon framför skärmen är allt för ofta huvudvärk och nackont. Ett par extra glasögon är ofta lösningen för både högre arbetskvalitet och bättre trivsel på jobbet. Vi på Optiker Ullström samarbetar sedan 18 år med flera företag. Vi hjälper till att skapa synkomfort bland medarbetarna.

Synhälsan – En bättre ögonhälsa.

Tveka inte att be oss om hjälp med att ta fram lämpliga lösningar på arbetsanpassade glasögon. Vi ingår i Synhälsan, som är ett samarbetsorgan mellan optiker i hela landet. Målet med Synhälsan är just vad det låter som: En bättre ögonhälsa. Medlemskap i Synhälsan borgar för att vi har specialkompetens inom arbetsrelaterad synvård.

Kontakta oss direkt så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig hitta rätt terminalglasögon!