Synundersökning – För syns skull!

För att avgöra hur bra eller dåligt du ser så gör vi en synundersökning på både nära och långt håll. Synkontrollen utförs av någon av våra legitimerade optiker. Undersökningen tar ca 30 min och kostar 450 kr. Tillsammans ser vi till att tillgodose ditt behov. Vi rekommenderar att genomgå en synundersökning ungefär vartannat år.

Regelbunden linsundersökning – För dig som värderar din syn.

Du som använder kontaktlinser från Optiker Ullström undersöks normalt en gång per år. Undersökningen utförs alltid av någon av våra legitimerade linsoptiker. Det tar ca 15-20 min och kostar 450 kr. Halvårskollen ingår alltid när du köper linspaket hos oss. Boka en tid idag.

Unna dig en ögonhälsoundersökning.

Visste du att ungefär 500 000 svenskar bär på någon av de stora ögonsjukdomarna: Gula fläcken eller Glaukom (starr). En ögonhälsoundersökning är med andra ord en bra investering för dina ögon. Denna undersökning rekommenderas främst till dig som är över 45 år eller om du har någon ögonsjukdom i familjen för att i tid upptäcka dessa och kunna vidta åtgärder.

Ögonhälsoundersökningen tar cirka 45 minuter och kostar 795 kr. Boka en tid idag!

Synhälsan.

Vi ingår i Synhälsan, som är ett samarbetsorgan mellan optiker i hela landet. Målet med Synhälsan är just vad det låter som: En bättre ögonhälsa.

Kontakta oss så berättar vi mer.